top of page
onderleggerpassenfoto.jpg

Biomechanisch fitten

Als gediplomeerd biomechanisch fitter kijkt Julia naar hoe het paard een zo'n correct mogelijk aanspanning in bewegen kan leveren. Dit doet zij door stap voor stap, in beweging uit te meten wat per onderdeel het effect van het onderdeel is op het bewegingsapparaat van jouw paard.  Door steeds meer puzzelstukjes in elkaar te laten passen, komen we tot het beste resultaat van jouw paard. Julia is opgeleid door 2Fithorses en is als distribiteur in de gelegenheid te werken met de 2Fithorses producten. 

Een consult

Het consult vindt plaats in meerdere stappen. Onderstaand een overzicht hoe het consult zal plaatsvinden. Na afloop kun je je hoofdstel met de betreffende voorraad direct aanschaffen en je eigen frontriem uitkiezen óf is het mogelijk het hoofdstel naar jouw smaak samen te stellen. Deze zal dan gemaakt worden en heeft een levertijd. 

*Afname na een consult is nooit verplicht. Dan zullen enkel de consult en reiskosten berekend worden

Afvoelen

Tijdens een consult voelt Julia het paard volledig af en kijkt het gebit van het paard na. 

In beweging

Het "fitten" en uitmeten vind plaats in beweging. Per onderdeel wordt er gekeken naar de invloed op het bewegingsapparaat van het paard.

De puzzel 

Na het uitmeten in beweging zijn alle onderdelen uitgemeten en kom je tot het hoofdstel voor jouw paard waar je paard de beste biomechanische aanspanning op laat zien. 

Kies je consult

bottom of page