top of page
17941313126226161.jpg

Pensionstal & Diensten

juliabureauzakelijk.jpg
INSTRUCTIE 
lesgevenfotooortjeaangeven.jpg

Instructie wordt gegeven op alle niveaus van B t/m Lichte Tour.

Julia is KNHS ORUN 4 dressuur wedstrijdsport gediplomeerd. Zij is een Zware Tour amazone en heeft ook in de internationale sport al velen successen behaald. Zij heeft verschillende paarden opgeleid en uitgebracht. 

 

Lees meer

CRANIOSACRAAL THERAPIE
craniokaakgewrichtfoto.jpg

Craniosacraal therapie is een (holistische) behandelmethode welke gericht is op het craniosacraalvocht en het bindweefsel. Met een behandeling worden de blokkades in het lichaam opgespoord en zullen alle stelsels weer in balans gebracht worden. Denk aan het motorisch-, circulatie-, spijsvertering- en hormonalestelsel. Dit heeft een positieve invloed op de algehele gezondheid van jouw paard. 

 

 

 

 

Lees meer

TRAINING
17980446499996342.jpg

Het is mogelijk je paard bij Julia in training te zetten. Zij neemt de volledige verzorging en training over en het paard zal dan gestald worden op JGD Stables. 

Voor meer informatie en mogelijkheden omtrent het in training zetten van je paard kan je contact met ons opnemen.

 

Lees meer

BIOMECHANISCH FITTEN
gespjebijstellenfoto.jpg

Tijdens het biomechanisch fitten streven wij naar een zo correct mogelijke beweging en verbinding van en met jouw paard. In beweging wordt er per onderdeel gekeken naar het bit, kopstuk, neusriem en drukverdeling. Zowel trens-, stang en trenshoofdstellen en bitten, evenals singels kunnen hierbij samengesteld worden. Julia is opgeleid door 2Fithorses.

 

 

 

Lees meer 

AAN - EN VERKOOP
naffie.jpg

Julia Groenhart Dressage heeft met enige regelmaat de beschikking over kwaliteitsvolle dressuurpaarden. Tevens houdt JGD Stables zich ook bezig met de fokkerij van dressuur paarden. 

Bent je op zoek naar een paard? Neem dan contact met ons op.

 

Lees meer

JGD STABLES
 
17897022539685584_edited.jpg

JGD Stables is een FNRS gecertificeerde 5 sterren pension- en trainingstal. Het welzijn en gezondheid van de paarden staan bij ons bovenaan. Ons profesionele en deskundige team zorgt voor een veelomvattend management waarin wij met rust, ritme en regelmaat werken. Wij beschikken ook over een aquatraining en revalidatie centrum.

 

Lees meer

bottom of page