Van mijn passie en liefde voor paarden heb ik mijn werk kunnen maken. Na het behalen van mijn havo HAVO diploma, heb ik een 2 jaar durende geaccrediteerde HBO studie craniosacraal therapie voor paarden gevolgd aan de HSA. Mijn praktijk Hippodream Balance - craniosacraal therapie voor (sport)paarden is toen ook in 2015 opgericht, met velen vaste klanten en succesvolle resultaten. Ontwikkeling en groei vind ik altijd heel erg belangrijk. Zo ben ik in 2019 ook afgestudeerd aan het 1 jarige craniosacraal therapie HBO traject van PPN. Deze studie heb ik afgerond met een 9.5. Tevens heb ik in 2019 ook mijn diploma KNHS Dressuur Instructrice Wedstrijdsport (ORUN 4) na deze anderhalf jaar durende opleiding behaald. Dit examen heb ik afgerond met een 8. In september 2019 ben ik van start gegaan met een 1 jarige HBO opleiding ECT2 (equine cranio touch, level 2) begonnen. Tijdens deze opleiding zal ik nog meer gespecialiseerd worden in craniosacraal therapie en ben ik bij het afstuderen ook Guasha therapeut voor paarden. Per 1 augustus 2020 zal Julia samen met haar moeder en vriend de gecertificeerde 5-sterren Pensionstal de Watertoren gaan runnen. 

 

Van kleins af aan ben ik al bij de paarden te vinden. Na een hele leuke pony tijd met onze pony Sunday en na aanschaf van ons eerste paard Ardith, heeft mijn loopbaan in de sport serieuze vormen aangenomen. In 2014 wam ik dan ook in een stroomversnelling dankzij mijn succesvolle toppaard First Barrichello. Toen wij hem kochten liep hij op L niveau en binnen een paar maanden wonnen wij een bronzen medaille op het Nederlands Kampioenschap Z1. Het jaar daarop reden wij internationaal zeer succesvol mee bij de Young Riders (lichte tour) en werden wij al snel opgenomen in het A-Kader. First Barrichello en ik hebben onze hele young riders periode deel gemaakt van het kader met velen internationale successen en overwinningen. 

Ondertussen loopt First Barrichello, net als een van mijn andere paarden Razotti op zware tour niveau (grand prix). Met Razotti start ik internationaal in de Grand Prix U25. 

Naast deze paarden ben ik met meerdere andere paarden actief in de sport. 

Untitled