top of page

Mijn merrie heeft sinds ik haar heb altijd al last gehad van een gevoelige rug en twee kramperige achterbenen. Julia is pas 2 keer langs geweest, maar al direct aan de longe zag ik dat ze haar rug en achterhand met veel meer souplesse bewoog. Ook met rijden merk ik het verschil. Daarnaast is Julia langsgekomen omdat ik na m'n operatie het rijden weer wilde oppakken, wat soms veel spanning met zich meebracht. Ook met dit probleem was Julia heel begripsvol en stelde ze mij gerust. Ik heb de afgelopen dagen heerlijk relaxt gereden en stap weer gerust op!!

Julliët van Hoorn

Waverveen, Noord-Holland

Wat ben ik ongelofelijk blij dat ik mijn paarden sinds kort laat behandelen door Julia! Ik zie ze allemaal opknappen, en bij elk paard neemt ze de tijd en straalt ze heel veel rust uit. Als ze naar het paard kijkt ziet ze direct wat er aan de hand is. Het eerste paard dat Julia heeft behandeld is mijn Flo, hij had erg moeite met vooruit blijven denken tijdens de trainingen. Hij brak steeds af en reageerde ook niet meer op mijn been hulp. Als ik mijn zijgangen ging rijden dan maakte hij altijd een soort brommend geluid. Heel veel moeite had hij dus! Julia is mijn reddende engel want Flo zit heerlijk in zijn vel en de problemen die hij had, zijn wel is waar bijna weg! Ik kan heerlijk met hem trainen!! Ik was na Flo zo enthousiast dat ik het paard van een klant van mij ook wilde laten behandelen. Een lastige, want hij is voor mensen die hij niet kent erg bang. Tot mijn grote verbazing kwam Amigo uit zich zelf naar Julia toe. Toen amigo bij mij op stal kwam was hij al erg rillerig/ bang, had hij heel veel spanning en stond hij letterlijk met zijn achterbenen wel 50 cm uit elkaar. Nu na twee behandelingen is het een heel ander paard geworden!! Hij staat heel relaxed op stal en in de paddoc/weide. En zijn benen staan weer helemaal op de plek waar ze horen. Ik heb er veel mensen bij gehad en alles al geprobeerd, maar deze topper Julia , is het als enigste gelukt! Wat ben ik blij met jou!

Subtop Amazone - Jerney Schelling

Amsterdam

Drie weken terug heeft Sankado zijn eerste behandeling van Julia gekregen. Direct zag ze waar de problemen vandaan kwamen en noemde ze precies de dingen op waar ik ook tegen aan liep: een gespannen, minder soepel paard die boos reageert op mijn hulpen en weinig zin had om te rijden. Daarnaast zat hij minder goed in zijn vel, had hij weinig zelfvertrouwen, bleef hij erg dun en kwam hij maar niet door zijn winterjas heen.

Nu twee behandelingen verder sta ik nog steeds verbaast te kijken wanneer er een blije Arabier na me toe komt gerend als we gaan rijden. Hij zit eindelijk weer beter in ze vel, hij is veel relaxter in zijn omgang, heeft meer zelfvertrouwen, komt vrolijk en blij naar je toe en hij loopt weer veel ruimer. Daarnaast is ze winterjas geruild voor een prachtig zomervelletje met appeltjes (!!) en reageert hij niet meer boos op mijn hulpen. Kortom: ik ben super enthousiast en ik kan niet wachten tot de volgende behandeling! - en ik denk mijn paard ook niet ... ;)

Endurance Amazone - Maya Blokdijk

Graft, Noord-Holland

In de afgelopen twee weken is Hippodream Balance twee keer bij mijn jonge paard geweest. Hij had erg veel last van spanning en liet nooit zijn lijf volledig rusten, daarbij stond hij nooit maar dan ook nooit op rust. Best gek zou je zeggen.. Sinds Julia is geweest zie ik hem regelmatig op rust staan en heeft hij minder spanning in zijn lijf. Ik heb hem gisteren in de kraal los laten draven en hij draaft nu met nog veel meer souplesse en kracht uit het achterbeen. Hij wordt ook steeds rechter vanuit zijn bekken, ook dit heeft Julia aangepakt. Aankomende zondag zal mijn Bud zijn derde behandeling krijgen. Ik hoop dat hij na alle behandelingen kan leren zijn lijf de rust te gunnen die het nodig heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Ik ben ieder geval al erg blij met de grote vooruit gang die hij boekt in deze korte periode. Kan het aan iedereen aanraden!!

Quillemette Kraaikamp van Hypic Hippische Fotografie

Waverveen, Nederland

1 / 1

Please reload

bottom of page