top of page

Dressuur instructie

Julia heeft meerdere paarden, zowel nationaal als internationaal, succesvol opgeleid en uitgebracht t/m zware tour niveau, maar ook het “opleiden” van gedreven ruiters en amazones doet zij graag. Zij beschikt over het diploma Dressuur Instructrice Wedstrijdsport (ORUN4), afgenomen onder auspiciën van de KNHS. Hier is tevens een internationaal trainers licentie aan toegevoegd. Julia beschikt over een hele brede medische kennis en heeft ook veel kennis over de biomechanica van het paard. Er zal worden lesgegeven van beginnend niveau t/m lichte tour niveau. Tijdens de dressuur lessen zal naast rijtechniek, ook wedstrijdvoorbereiding worden geïntegreerd (inclusief het mentale aspect). Vaandeldragers zijn paardenwelzijn en eerlijkheid naar het paard, het correct biomechanisch bewegen met de juiste aanspanning, souplesse en ontspanning. De lessen zullen plaatsvinden op Julia haar locatie Pensionstal de Watertoren in Hardinxveld-Giessendam. 

Training- en africhting van uw paard

Julia heeft meerdere paarden succesvol opgeleid en uitgebracht in de sport t/m zware tour niveau.
Het is mogelijk om uw paard door Julia te laten trainen. Het paard zal dan gestald worden bij haar op locatie. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, dan kunt u hierover vrijblijvend contact opnemen.

Aanbod paarden

Door mijn passie in het trainen en opleiden van paarden kom ik binnen mijn netwerk met regelmaat goede tot zeer goede paarden tegen. Julia Groenhart Dressage maakt voor haar handelsactiviteiten gebruik van dit netwerk, zelf gefokte eigen paarden en inkoop van getalenteerde dressuur paarden die vakkundig zullen worden opgeleid. Bent u serieus op zoek naar een dressuurpaard? Of zoekt u juist een plek om uw paard professioneel te laten verkopen? Dan kunt u hierover vrijblijvend contact opnemen. 

bottom of page